intro

In samenwerking met studenten en pas afgestudeerden willen we de social challenges* van de bottom billion, geformuleerd als de Millenium Development Goals van de Verenigde Naties, met innovatieve goederen en diensten van bedrijven adresseren en reduceren. 

 

Om dit te bewerkstelligen schrijven we een CSV voorstel voor bedrijven. In dit CSV voorstel hebben we voor bedrijven ten aanzien van hun eigen product of dienst onderzocht hoe we hiermee het beste shared value kunnen creëren. Waardoor de social challenges van de bottom billion, geformuleerd als de Millenium Development Goals van de Verenigde Naties, worden aangepakt en tegelijkertijd voor de betreffende onderneming, economische voordelen worden gecreëerd. 

 Indien een onderneming ervoor kiest om het betreffende CSV voorstel te implementeren door de betreffende studenten, die ons CSV-voorstel goed gemotiveerd hebben ondersteund of indien jezelf je eigen CSV-voorstel hebt geschreven. Dan worden de beste motivaties: waarom je betrokken wil zijn bij de implementatie van ons CSV-voorstel of indien de onderneming, jouw CSV-voorstel als beste heeft uitgekozen, uitgezonden naar een emerging country om het winnende CSV-voorstel te implementeren. 

Ga daarom hieronder voor jezelf na, bij welk CSV voorstel je graag betrokken wil zijn en ondersteun ons CSV-voorstel. Of wanneer je denkt dat je het beter kunt dan ons, verbaas ons met je creativiteit en intellect. Dit laatste speelt altijd in je voordeel. Omdat bedrijven ten alle tijden op zoek zijn naar ambitieuze studenten die het voortouw durven te nemen en hoe cool is het om je eigen project te implementeren voor deze topbedrijven. Natuurlijk krijg je van Flying Innovators de volledige support, zodat je er nooit alleen voor staat. Dus wacht niet langer en SIGN UP voor één van de projecten. 

Nederlandse CSV-projecten pagina binnen de FB App